Vlaggenactie basisscholen de Pannevogel en de Rank!

Dit jaar vragen we de kinderen uit de omgeving om ons te helpen met de aankleding van ons festival! Dit aan de hand van een lange vlaggenlijn met allerlei verschillende soorten (door de kinderen) zelfgemaakte vlaggen. Dan maken we samen de langste vlaggenlijn van Toldiek!

De kinderen hebben allemaal een A3 papier gekregen met hierop het sjabloon en de uitleg van het maken van de vlag. Heeft jouw zoon of dochter het sjabloon niet ontvangen dan is deze hier te downloaden.

Lever jouw zelfgemaakte vlag in bij de juf of meester en noteer op de lijst die bij de juf of meester ligt jouw e-mailadres (of die van je vader of moeder). Dan kunnen wij jou een gratis kaart sturen voor het koffie/ranjaconcert van Høken in Toldiek Festival op zondag 2 juli.

Geplaatst onder