5 september: Co Eppink bij Flopbieb

Op dinsdag 5 september 2017 is Co Eppink uit Franeker te gast in de Flopbieb. Hij zal ons vertellen over het ontstaan van zijn boek: ‘Bijten op en houtje’. Over de schuldsanering in Nederland.

De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond voor alle belangstellenden uit Toldijk en omgeving.

Co is geboren in Steenderen en was bekend columnist van de Achtste Steen. Zo’n 17 jaar geleden verhuisde hij voor zijn werk naar Friesland waar hij sindsdien woont en werkt en waar hij ongewild in de financiële problemen kwam.

“Drie jaar lang heb ik moeten bijten op een houtje. Lang heb ik me verzet om de aanvraag in te dienen. Schaamtegevoel en vernedering waren de grootste blokkades om de aanvraag in te dienen. Spookverhalen hielden me strijdbaar om alles zelf op te gaan lossen. Vanuit de krochten in mijn gevoelsleven zag ik uiteindelijk in dat het zo niet langer kon, waarna mijn strijd begon. De strijd tegen bureaucratie, de strijd om overeind te blijven en de strijd om te overwinnen.”

Vanaf 19:30 staat er koffie en thee klaar en om 20:00 begin Co met zijn voordracht. Wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u uw naam op de tekenlijst in de Flopbieb zetten of een mailtje sturen naar Flopbieb@hotmail.com.

Tijdens de pauze en na afloop van de avond bestaat er de mogelijkheid tot een ontmoeting met Co en het verkrijgen van een gesigneerd exemplaar van zijn boek. Meer informatie over Co Eppink vind u op www.jeppico.nl

Tijdschema:

  • Vanaf 19:30 uur ontvangst van met bezoekers met koffie e.d.
  • 20:00 uur eerste deel van van de voordracht van Co Eppink waarin hij verteld over het ontstaan van het boek.
  • 20:30 uur pauze voor een drankje (op eigen kosten) en mogelijkheid tot bezoek Flopbieb.
  • 21:00 uur tweede deel van de voordracht
  • Rond 2:30 uur afsluiting.