Openluchtbioscoop Bekiek ‘t

Start datum: vrijdag, 30 augustus 2019

Eind datum: zaterdag, 31 augustus 2019

Locatie: Flophouse

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus openen we het seizoen met een openluchtbioscoop in onze tuin. Op vrijdag een film voor jeugd/volwassenen en op zaterdag beginnen we de avond met een kinderfilm; later op de avond volgt een filmhuisfilm in Flophouse en buiten zal er een actiefilm te zien zijn. Check de poster hiernaast voor films en tijden!

De eerste 40 kaarten per film zullen via de online ticketservice beschikbaar zijn. De online voorverkoop  is al enige tijd van start, er is mooi weer voorspeld! Dus om zeker te zijn van een plekje, is aan te raden deze alvast te bestellen! Overige tickets zijn aan de deur verkrijgbaar.

Waarom maar 40 kaarten in de voorverkoop? We zijn helaas afhankelijk van de weergoden, daarom houden we de voorverkoop beperkt. Bij slecht weer bestaat de kans dat we het evenement een week moeten opschuiven. Bij aanhoudende slechte weersvoorspellingen, blijft de datum staan en willen we aan minimaal 40 mensen onderdak kunnen bieden. Bij goed weer zullen er aan de deur uiteraard ook nog kaarten worden verkocht

Geplaatst onder