Flophouse Dauwtappen!

Op Hemelvaartsdag organiseert Flophouse het Dauwtappen. Zoals elk jaar hebben wij weer zin in dit fantastische evenement, dat het saaie dauwtrappen dat iedereen nu wel heeft gezien, zal doen vergeten!

ontbijtDe opzet is als volgt: men verzamelt zich ’s ochtends met een groep vrienden of buren bij Flophouse, om eerst een ontbijt te nuttigen. Dan stapt men op een Fietscafé, waarop men een leuke tocht door de omgeving van Toldijk fietst. Het leuke aan een Fietscafé is, dat men tijdens het rondfietsen biertjes van de tap of andere drankjes kan drinken en gezellig kan kletsen met de vrienden die ook aan de tap zitten. De fietstocht zal ongeveer anderhalf uur duren.

Daarna komt men weer terug bij Flophouse, waar onder het genot van een drankje en de muziek van een leuke band uit de omgeving, verder kan kletsen. Ook mensen die geen zin of tijd hebben om aan de fietstocht mee te doen, maar wel een gezellige middag willen hebben, zijn dan welkom. Tegen het eind van de middag zal het evenement afgelopen zijn, zodat iedereen op tijd thuis kan zijn. bierfietsenMocht men hongerig zijn geworden van de fietstocht: een lekker broodje van Vleesboerderij Garritsen zal dit weg kunnen nemen.

Tijdens de fietstocht kunnen de kinderen van deelnemers gewoon bij Flophouse blijven, zij zullen zich niet hoeven vervelen. Er zal onder andere een springkussen aanwezig zijn. Dus ook de levensgenieter met kinderen is van harte welkom! Men kan zich individueel opgeven of per groep. Let wel: de fietsen zijn bestemd voor 15 personen, dus men kan zich in principe alleen opgeven in groepen van 15!

dauwtappenKaartjes voor het Dauwtappen zullen €30,- kosten. Hierbij zijn het ontbijt, de fietstocht inclusief consumpties en entrée voor de feestmiddag inbegrepen. Kaartjes worden verkocht tijdens de soosavonden. Er zijn maximaal 120 deelnemers, dus wees er snel bij, want op=op. Entrée voor de feestmiddag alleen zal €5,- kosten en kan ter plaatse worden voldaan. Kinderen (tot 15 jaar) zijn gratis.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@flophouse.nl.

Geplaatst onder