Lentefeest!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei is het weer zo ver! Lentefeest bij Flophouse! Met elke avond topacts voor zowel jong als oud. Vrijdag trappen we af huis party-jockeymet DJ Erwin the V. Hij zal vervolgens worden afgelost door de knotsgekke Loco Loco Discoshow!

Zaterdags nog meer muziek, zowel in de soos als in de tent. In de tent: Knox! Knox bestaat uit 5 kerels die menig rocknummertje feilloos na spelen en al menig bar, tent, discotheek op de kop wisten te zetten.

In de soos speelt Killer and The Coolcats. De nieuwe Rock and Roll sensatie op het podium. Authentieke rock and roll a la Jerry Lee Lewis. Van Elvis Presley tot Fats Domino, van Chuck Berry tot Brian Setzer. Ongekend goed!

Je leest het: beide dagen voor iedereen, jong en oud, één groot feest! Tot dan!

Lentefeest 2010

Geplaatst onder