Kinderclub weer van start!

kinderclub_aw14

Ook dit nieuwe schooljaar 2014/2015 is er weer de Kinderclub bij Flophouse in Toldijk! Heb jij zin om een avondje met je leeftijdsgenoten leuke, spannende, grappige en sportieve activiteiten te beleven? Kom dan naar de club!

Iedere twee weken wordt er op een maandagavond gezellige activiteiten georganiseerd vanuit Flophouse. De activiteiten variëren van knutselen tot slagbal, van quizavond tot vossenjacht en van disco bowlen tot vlotten bouwen. In verband met de grote groep kinderen is de groep opgesplitst, de ene keer is groep 5/6 aan de beurt en de andere keer groep 7/8. Twee keer in het jaar vindt er een gezamenlijke avond plaats. De kinderen die in aanmerking komen voor de club krijgen aan het begin van ieder schooljaar bericht via brief en/of e-mail.

Wanneer mag je naar de club?

  • Je zit in groep 5 t/m 8 (of in groep 4 en bent een keer gedoubleerd)
  • Je woont in Toldijk en of gaat naar school in Toldijk.
  • Je hebt in Toldijk op school gezeten en je gaat nu naar een andere school.

Mocht je nog geen brief hebben ontvangen. Lees dan hier de brief en kom de eerst volgende keer naar de Kinderclub! We zien je graag!

Groetjes de Kinderclubleiding