Høken in Toldiek 2015!

Ook dit jaar zal er weer een weekend Høken in Toldiek plaatsvinden!

normaal_2015_web

Vrijdag 26 juni

Vrijdagavond 26 juni opent het terrein achter J.J.C. Flophouse om 20.00 uur. Singer/songwriter Ralph de Jongh zal het spits afbijten met een set onvervalste blues. Ralph won meerdere malen de Dutch Blues Challenge en tourt momenteel door het hele land na de recente release van zijn nieuwe CD ‘Sun coming up’. Door zijn rauwe blues à la Seasick Steve en met als muzikaal vader (en fan) Harry Muskee, kunnen wij niet wachten tot hij vrijdagavond op het podium staat!

Vervolgens zal Normaal het podium betreden voor een avondvullende set met oude en nieuwe klassiekers. Als onderdeel van de Veldtocht 2015 wudt dat zeker deurdonderen!

Zondag 28 juni

Zondag 28 juni starten wij om 10.30 uur met het traditionele Koffieconcert. Wij hebben weer een gevariëerd programma samengesteld, met Blaaskapel Stesti, The Pogues coverband ‘The Bottles of Smoke’ en Traveling Wilburys coverband ‘Traveling Wilburys NL’

Aan het begin van het Koffieconcert mag Blaaskapel Stesti niet ontbreken. De heren en dames van dit blazersensemble uit Boxmeer trappen sinds jaar en dag het Koffieconcert af en zullen jullie ook dit jaar weer sfeervol naar binnen geleiden.

Wie kent The Pogues niet? Deze Iers-Engelse folk/punkband wist het publiek met hun opzwepende mix van rauwe zang en folky melodie de laatste decennia van de vorige eeuw en masse op de banken te krijgen. The Bottles of Smoke doen dit anno 2015 nog eens dunnetjes over. Feest gegarandeerd.

Traveling Wilburys was een gelegenheidsformatie uit het eind van de jaren ’80 met als leden onder andere George Harrison, Roy Orbinson en Bob Dylan. Deze supergroep bracht twee cd’s uit, maar traden nooit op. Traveling Wilburys NL, een combinatie van leden van Poor John en The Heinoos, brengt de beste nummers van de Wilburys met maar liefst vijf leadzangers en te gekke samenzang. Genieten!

Wij sluiten deze middag af met het hoogtepunt: een zonnige set van Normaal! Hierover geen extra informatie: jullie weten dat het prachtig is. Wij hopen jullie eind juni te verwelkomen om tijdens dit prachtige weekend samen met ons te Høken!

Geplaatst onder