Zondagmiddagsessie 17 januari: De Eén & de Ander

Dit jaar organiseert Flophouse naast de gebruikelijke evenementen meerdere zondagmiddagsessies, waarbij in een theateropstelling kan worden genoten van muzikale optredens. In de nieuwe soos trappen zanger-gitarist Eduard Peelen en zanger-percussionist-gitarist Gerrit Donderwinkel op zondag 17 januari af met een muzikale reis door de popgeschiedenis.

Eduard en Gerrit kennen elkaar uit verschillende hobby bands waar ze gezamenlijk in gespeeld hebben. Muziek is hun passie en kregen ze van huis uit met de paplepel ingegoten. Samen vormen zij het duo: De Eén & de Ander.

Met een combinatie van veelzijdigheid, oprechtheid en creativiteit weten Eduard en Gerrit een ongedwongen sfeer te creëren. Van rustige achtergrondmuziek tot lekkere rock & roll. Nummers uit de popgeschiedenis die hun waarde hebben gehouden door de jaren heen. Door jarenlange ervaring voelen zij goed aan welk volume en sfeer geschikt is voor uw situatie en weten ze het publiek van begin tot eind te boeien. Van alle markten thuis, van Normaal tot Queen.

De Eén & de Ander zullen zondag om 14.30 uur beginnen. Entree: 3 euro voor pashouders, 5 euro voor niet-pashouders.

Geplaatst onder