6 & 7 mei: Lentefeest! Jackfire en Killer & The Coolcats

Het Lentefeest komt er weer aan! Zoals elk jaar twee avonden een mooi programma met de beste live-muziek! Uiteraard is de shotjesbar ook weer aanwezig en ook dit jaar weer passe partout kaarten voor de snelle beslissers.

Vrijdag 6 mei

Op vrijdag 6 mei hebben we wederom de beste feest-DJ van de lage landen en het europese skigebied: DJ Feestneger! Deze man klapt in zo’n beetje elk genre de grootste hits aan elkaar. Gegarandeerd dansen!

Zaterdag 7 mei

Op zaterdag 7 mei staan zowel in de soos als in de tent twee te gekke bands! Killer & The Coolcats blazen je in de soos om ver met hun rock ‘n roll covers:

Killer and the Cool Cats maken onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De bekende Rock and Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock, Let’s have a Party en natuurlijk Great Balls of Fire.

In de tent hebben we Jackfire weten te strikken. Deze langharige heren hebben al menig feesttent plat gespeeld en staan te popelen om ook Toldiek omver te blazen met hun scherpe rockpop-covers!

 

 

 

Geplaatst onder