Dauwtappen met Kiek Now Us!

Aanstaande Hemelvaartsdag staat Dauwtappen weer op het programma!

We hebben weer een aantal bierfietsen geregeld waar donderdag 5 mei heerlijk in de vroege uurtjes op getrapt kan worden. Uiteraard met vol vat bier en een met drank gevulde koelbox. Elke fiets heeft plaats voor 15 man en biedt door trapkracht een prachtige tour door Toldiek en omstreken.

Vooraf regelen we een klassiek ontbijt. Daarnaast is er dezelfde middag live-muziek aanwezig van Kiek Now Us. Dauwtappers hebben hierbij gratis toegang tot de feesttent. Het aantal fietsen is beperkt dus wacht niet te lang met opgeven! Kosten zijn 37,50 per persoon, hiervoor krijg je dus ontbijt, bierfietsen (gratis consumpties) en entree tot de feesttent met muziek van Kiek Now Us.

Aanmelden kan via info@flophouse.nl. Wacht niet te lang, vol is vol! Na opgave volgt informatie over starttijd en het afhalen van de kaarten.

Geplaatst onder