Zatte Zondag Zessies met de Taliband & Omroep Gelderland

Wat d’r now steet te gebeuren is toch wel erg opmerkelijk te nuumen;

Omroep Gelderland geet een aantal dialect-bands te volgen um hun hebben en hollen in beeld te brengen en wat hun als ambassadeurs van het dialect drif um dit te doen. Now hef d’r een of andere redacteur bi- j Gelderland de legendarische fout gemaakt u mok de Taliband hierveur te benaderen!

Een real-life soap woar Paris Hilton, Geer en Goor en de Frogertjes nog stinkend jaloers van zollen worden. Moar dan anders… Een portret van een repetitie, de mensen achter de band en een speciaal veur de gelegenheid georganiseerd optreden. En dan komt jullie in beeld! (leterlijk en figuurlijk dan!)

Het wud een super mooie middag en iedereen is welkom!

24 April, Flophouse Toldiek, 15:30 uur.
Zorg da’j d’r bi-j bunt! De Zatte Zondag Zezzies!

Geplaatst onder