Vrijdag 3 juni: Likeurproeverij

Na geslaagde bier- en wijn proeverijen, is het aankomende vrijdag 3 juni, tijd om de ambachtelijk bereidde likeuren van Gerrit G te onderwerpen aan onze kritische smaakpapillen.

Zoals bij sommigen wellicht bekend heeft Gerrit afgelopen winter een nieuwe hobby opgepikt, en wel die van het likeur stoken. Deze fervent destilleerder heeft al de nodige likeuren gemaakt, met een scala aan verschillende smaken, en naar onze mening niet geheel onverdienstelijk. Deze avond is er nu eindelijk de mogelijkheid om deze befaamde likeuren te proeven, waarbij er uiteraard ook een verhaal hoort.

Dus lijkt het je wat om deze heuse Toldijkse likeuren te proeven, dan is dit de kans. Deelname bedraagt 15,-  per persoon. Hiervoor krijg je 8 likeuren (incl. hapjes) voor geschoteld. Opgeven kan via info@flophouse.nl

Uiteraard zal de bar ook gewoon geopend zijn voor de fijnproever die vind dat er niets gaat boven een glaasje koud gerstenat.

 

Geplaatst onder