Bier, Brood (op de plank) en spelen!

Ook dit jaar kan je op Hemelvaartsdag terecht bij Flophouse. In combinatie met een aantal bierboeren en nog enkele partijen organiseren wij een kleine culinaire biermarkt, geheel met muziek, eten en spelen.

Enkele lokale bierbrouwers nemen op deze dag (10 mei as.) hun bieren mee naar Flophouse. Je kunt ze er kopen voor thuis, maar ook ter plekke proberen door deel te nemen aan de proeverij. Nathals, Hackfort-bier, Bierbrouwerij Wentersch en Utberg Beer zijn aanwezig.

Hou je niet van bier, geen zorgen, onze gewone bar is ook open en we hebben live-muziek van ‘Brood op de plank’. Er is wat te snaaien en te spelen. Bij mooi weer hopen we in onze biergarten te kunnen zitten! En als het regent, kruipen we lekker onder de tent!

En omdat we start- en eindadres zijn voor ‘Fiets de boer op!’ hebben we ook een beetje extra aan de kinderen gedacht, lekker buitenspelen en gratis ranja! Hopelijk tot dan! Aanvang 13:30 uur, einde 19:00 uur.