Jan Terlouw in de Flopbieb!

Vanwege het 5-jarig bestaan van de Flopbieb organiseren de vrijwilligers dit keer een speciale middag op zondag 8 september 2019. Wij zijn zeer verheugd dat heer Jan Terlouw onze gast is. Deze middag wordt georganiseerd voor belangstellenden uit Toldijk en omgeving.

Jan Terlouw is schrijver van onder andere “Oorlogswinter”, “Briefgeheim” en “Koning van Katoren”, al deze drie boeken zijn verfilmd. Hij schreef in 2018 het Boekenweekessay “Natuurlijk” en debuteerde in dit jaar als dichter met de bundel “Gedichte gedachten”. Jan Terlouw was lid van de Tweede kamer, lijsttrekker van D66, minister van Economische zaken, vicepremier en commissaris van de Koningin in Gelderland. Ook na zijn pensionering blijft hij actief voor wereld, milieu en politiek. Wie kent niet zijn toespraak in De Wereld Draait Door.

Vanaf 14.00 uur staat er koffie en thee voor u klaar. Om 14.30 uur begint de heer Terlouw met zijn voordracht. Voor het bijwonen van deze middag dient u zich van te voren aan te melden. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via de mail flopbieb@hotmail.com of op de intekenlijst in de Flopbieb. Doe dit vooral, want vol is vol. De entree bedraagt € 5 per persoon, graag in contanten te voldoen aan de ingang van Flophouse op 8 september.

Programma

  • 14.00 uur Inloop van het publiek met koffie of thee en iets lekkers
  • 14.30 uur Jan Terlouw vertelt over de aanleiding voor het schrijven van zijn boeken
  • 15.15 uur is er een pauze van 15 minuten met mogelijkheid voor een drankje aan de bar
  • 15.30 uur Jan Terlouw vertelt over zijn werkzaamheden en beantwoordt vragen van het publiek
  • rond 16.30 uur afsluiting